CTS rådgivning

CTS rådgivning - din nye bedste ven

CTS rådgivning - din nye bedste ven

Overvågning fremmer forståelsen 

Eller var det nu ikke overdrivelse, der fremmede forståelse? Jovist, jovist, men det gør overvågning altså også. Og det er ikke den negative form for overvågelse, som lige nu debatteres en del – hvor apps og telefoner overvåger os, ja vi lever i det såkaldte “overvågningssamfund”, vil nogle mene. 

Det er dog ikke tilfældet, når der i denne kontekst snakkes om at “overvågning fremmer forståelsen” – tværtimod. Her drejer det sig nemlig om en overvågning af din virksomhed, som i sidste ende vil hjælpe den til at performe bedre.

Performance på flere forskellige parametre 

Det drejer sig nemlig, om at kunne overvåge ens virksomheds temperatur. Her kan man via et CTS-anlæg kontrollere, hvad der sker i de forskellige rum og ikke mindst optimere det – og hvordan gør man så lige det?

Ja, det kan være svært at vide, hvad man lige skal regulere på, og hvordan og hvorledes. Her er det godt at CTS rådgivning er en ting og via eksperters hjælp, kan du dermed få den information og viden, du har brug for for at optimere din virksomhed og dens performance. 

1. performance punkt: Indendørsklimaet

CTS-rådgivning vil rådgive dig om selve indendørsklimaet. Hvordan får vi det styrket baseret på de målinger, som er blevet fremlagt igennem overvågningen og undersøgelserne?

2. performance punkt: Højere energibesparelse 

Ved at vide, hvordan varmen og temperaturene bliver reguleret og brugt ordentligt, er det vigtigt, at indse den kæmpe store fordel, det skaber: en højere energibesparelse. Det vil altså spare dig for en god sjat penge, hvis du ved, hvordan du regulerer varmen på bedst mulig vis i din virksomhed. 

3. performance punkt: Bedre driftsøkonomi og grøn omtanke

En bedre driftsøkonomi følger selvfølgelig derfor med, når du opnår en højere energibesparelse. Men hvad der også følger med, er den grønne omtanke, som din virksomhed også udviser, når du sparer på energien.