varmepumpe

En miljøvenlig varmepumpe kan spare dig for tusindvis af kroner

En miljøvenlig varmepumpe kan spare dig for tusindvis af kroner

Når det handler om at spare penge i husholdningen, er det oplagt at kigge på varme budgettet. Er du en af dem, som stadig opvarmer huset ved hjælp af gammeldags el-radiatorer, eller er du i besiddelse af et gammelt, udtjent oliefyr? Så er der helt sikkert plads til forbedring på den front – og masser af penge at spare. Som husejer har du nemlig mulighed for at bytte det samle varmeanlæg ud med en højeffektiv og driftssikker varmepumpe.

Varmepumpe – til dig, der bor i hus

I de fleste huse er det muligt at installere en varmepumpe – enten en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe. Hvilken type varmepumpe, du skal vælge, kommer helt an på dine egne behov og ønsker, og på dit nuværende varmeanlæg. Er huset udstyret med et vandbaseret varme fordelingssystem med vandradiatorer og et eventuelt rørnet til gulvvarme, kan du med fordel blot bytte fyret ud med en luft til vand varmepumpe, og beholde dit funktionelle varmeanlæg.

Din nye, moderne luft til vand varmepumpe kan nemt opvarme vand til såvel badning og opvask som til brug ved opvarmning af hjemmet. Og så er luft til vand varmepumpen langt mere energi effektiv og driftssikker end dit gamle oliefyr, samtidig med, at den er mere miljøvenlig.

Hvis du der imod varmer op med gamle elpaneler, vil du virkelig kunne mærke en tydelig forskel, hvis du skifter disse ud med luft til luft varmepumper. En luft til luft varmepumpe er meget lettere at styre – moderne luft til luft varmepumper er forsynet med såvel fintfølende termostater som app baseret fjernstyring. Du kan, med andre ord, tænde og slukke for varmen, selv om du slet ikke er i huset. Og så renser en luft til luft varmepumpe luften i rummet ved hjælp af et effektivt luft filter.

Læs mere på billigventilation.dk