plakater

Få grafiske byplakater i hjemmet

Få grafiske byplakater i hjemmet

Hæng dit kvarter op på væggen

Ønsker du at udtrykke et tilhørsforhold med den kunst, du hænger op derhjemme, så er plakaterne fra Vissevasse de helt rette at anskaffe. På disse plakater finder du nemlig ikoniske broer, bygninger og andre symboler, der tydeligt sender tankerne hen mod bestemte steder i landet.

Her optræder for eksempel Aalborgtårnet fra Aalborg, det nu lukkede statsfængsel i Horsens og Dronning Louises Bro i Indre København. Med disse kunstplakater fra velkendte steder kan du så at sige hænge dit kvarter eller by op på væggen og mindes det hver gang, du går forbi plakaten. Og plakaterne fra Vissevasse er designet på sådan en måde, at du kan skabe din egen fortælling i motivet.

Moderne plakatkunst i art deco stil

Plakaterne fra Vissevasse giver dig rig mulighed for at signalere, at du er lokalpatriot. Men plakaterne er også meget velegnede til at vække minder fra en svunden tid. Plakaterne er nemlig designet i den klassiske art deco stil, som du blandt andet finder i bygninger fra 1930’ernes New York. Den dekorative modernisme som art deco stilen er udtryk for symboliserer på en elegant måde den ægte retro stil, som præger moderne plakatkunst. Med plakaterne fra Vissevasse kan du altså sende tankerne tilbage til en skøn sommerdag eller en mindeværdig cykeltur ved søerne i København.

Noget for enhver smag

Bor du ikke lige ved en af de forretninger, der sælger plakater fra Vissevasse, så har folkene bag virksomheden sørget for, at du kan køb plakater online i deres webshop. Og Vissevasse har siden begyndelsen i 2013 sørget for, at udvalget af plakater er så stort, at der er noget for enhver smag. De populære motiver med broer og bygninger er nemlig blevet suppleret af for eksempel en kollektion til dit køkken en til børneværelset og en, der sender tankerne mod jul.