gulvafslibning på Fyn

Få nyt liv i rummet med en gulvafslibning

Få nyt liv i rummet med en gulvafslibning

advertorial

Grimme trægulve får nyt liv med gulvafslibning. Du kan få hjælp hos gulvkanonen.dk, hvis du skal have styr på et medtaget trægulv i din bolig.

Der er mange måder at løse problemet på, hvis gulvet er blevet slidt og grimt. Du kan vælge den nemme løsning, hvor du lægger et tæppe hen over. Et væg til væg tæppe skjule hvad som helst ned under og du får en blød overflade, samtidig med at det kan være lidt isolerende, så kulden ikke trænger op nede fra.

Der er altid vinyl som fås i mange forskellige mønstre, farver og kvaliteter, eller linoleum, der er et naturprodukt. Linoleum kan ved første øjekast måske forveksles med vinylgulv. Vinylgulvet er slidstærkt og kræver ingen særlig pleje eller rengøring.

gulvafslibning på Fyn

Trægulvet kan afhøvles eller slibes og blive pænt igen

Har du et trægulv, som trænger til at blive fornyet, er det ikke sikkert at du behøver at hverken skjule det under et tæppe eller lægge vinyl eller linoleum oven på. Måske en afhøvling og/eller en afslibning kan klare det. Du kan få en grim overflade på trægulvet gjort pæn som ny på den måde.

Afhøvling er en grovere måde at gå til træplankerne på og du tager et stykke af gulvets tykkelse hver gang du gør det. Det kan altså ikke udføres uendeligt mange gange på det samme gulv, for plankerne bliver tyndere for hver gang. Et massivt plankegulv med tykke træplanker tåler bedst afhøvling og afslibning og du kan gøre det flere gange på sådan et gulv. Men har du der imod at gøre med et plastik laminatgulv, så lad endelige være med at slibe på det. Det vil bare ødelægge gulvet, som er plast og ikke af træ. Når du har høvlet gulvet af kan du give det en hel række forskellige efterbehandlinger, som giver det et forskelligt udseende.