PTFE tape

Hvad er PTFE tape?

Hvad er PTFE tape?

advertorial

Har du hørt om PTFE tape? Hvis det er første gang, du hører om denne type af tape, så skal du læse med i dette indlæg. PFTE har mange gode kvaliteter, og kan nærmest findes i alle håndværkers værktøjskasser, fordi det er lavet på noget modstandsdygtigt materiale. Hør mere fordelene ved PTFE tape nedenfor.

 

PTFE tape

 

 

Hvad er PTFE tape?

PTFE tape er en tynd tape, der kan vikles rundt om slanger og rørledninger for at forhindre korrosion og mindske friktion. Nogle kender også PTFE tape som “teflon tape”. PTFE er en forkortet version af polytetrafluoretylen. Det er godt imod højere temperatur, som kan opstå ved arbejde med f.eks. svejsning. PTFE tape kan komme i forskellige slags størrelser, så det passer til det, du skal bruge det til. Det er vigtigt, du finder den rigtige type af PTFE tape, så det kan hjælpe dig med den opgave, du er i gang i.

 

Hvem bruger PTFE-tape?

Folk fra mange forskellige brancher bruger PTFE-tape. Det kan f.eks. være smede, der bruger det, når de skal svejse noget. Det kan også være VVS-mænd, der bruger PTFE tape i deres arbejde med rør. Almindelige mennesker bruger også PTFE-tape derhjemme for at beskytte gevindet på deres slanger og rør mod korrosion. Desuden bruger nogle mekanikere det sammen med deres skruenøgler som en slags smøremiddel.

 

Hvorfor er PTFE-tape så godt?

PTFE-tape er fremstillet af et materiale, der ikke smelter eller brænder. Der er mange andre fordele, som PTFE-tape kan tilbyde dig, der skal bruge det. PTFE-tape er meget alsidig og fås i forskellige bredder, så det passer til forskellige slags udstyr eller rør. Du kan finde PTFE tape i byggemarkeder eller ved specialleverandører. Hvis du vil være sikker på, at det er ordentligt, bør du henvende dig til eksperter. På denne måde får du noget PFTE tape, der er godkendt og godt imod det, du skal bruge det til.