facadeskilte

Kan du selv male dine facadeskilte?

Kan du selv male dine facadeskilte?

Der er så mange forskellige måder, man kan få lavet noget facadeskilte til enten ens kontorbygning, butik, forretning eller andet, hvor man gerne vil gøre opmærksom på, at her har man et virke, hvor folk kan kigge ind fra gaden.

Man har nok også målene på plads til, hvor omfangsrigt sådan et facadeskilt skal være, for der er jo forskel på, om man bare vil hjælpe nogle kunder til at finde vej til ens advokatkontor i en gyde, eller om man skal lokke kunderne til ude fra gaden ved at have et stort facadeskilt, der kræver ens opmærksomhed.

Ved advokatkontoret kan det bare være et mindre et med logo, navn og anvisning til etagen, man befinder sig på i bygningen.

Men hvordan agter du så at lave dine facadeskilte, hvis du ikke ligefrem køber dem udefra via en ekstern partner?

For det er muligt at give nogle retningsanvisninger til et firma om, hvordan de skal lave ens facadeskilt, og så bliver det lavet præcist efter disse specifikationer.

Det handler ikke om at slippe kreativ kontrol, men at man udliciterer en opgave, som man får professionelle til at lave for en, så man kan bruge den resterende tid på at fokusere på ens forretning.

Men hvis man agter at gøre det selv, så kan man bestemt skabe sådan et skilt selv, man skal bare huske, at det kræver nogle evner, så det kommer til at se professionelt ud.

Det kan nemlig betyde forskellen på, om folk gider besøge din forretning eller butik, for det første indtryk betyder så meget, så hvis et frembrusende facadeskilt ikke står snorlige, skarpt, med markerede farver hele vejen rundt og er i vater, så kan folk vandre væk fra det.

Det er også grunden til, at vi foreslår, at det nok bedst kan svare sig at få facadeskiltene lavet af professionelle, så man ved, de ender med at se flottest ud.