ejendomsservice

Kompetent ejendomsservice i København

Kompetent ejendomsservice i København

Som leder af eller bestyrer for en bolig forening – for eksempel en andels eller ejer forening i forbindelse med etage byggeri – er der mange opgaver i forbindelse med ejendommens daglige drift og vedligehold, som du skal overse. Det er i sagens natur umuligt for dig ene mand at skulle klare alle disse opgaver på egen hånd. Og derfor er det en rigtig god idé at opsøge en virksomhed, som beskæftiger sig med ejendomsservice og viceværts tjenester.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice er, som betegnelsen nok antyder, servicering af ejendomme af alle typer. Mange bolig foreninger benytter sig af ejendomsservice på kontrakt basis i stedet for selv at fast ansætte eksempelvis en vicevært. Når du allierer dig med et kompetent ejendomsservice firma som for eksempel Dahlin Ejendomsservice ApS, kan du selv sammensætte skemaet for ydelser ud fra foreningens og ejendommens behov.

Hvem er Dahlin Ejendomsservice ApS?

Dahlin Ejendomsservice ApS er din ejendomsservice partner i København. Hos Dahlin Ejendomsservice ApS finder du dygtige og engagerede medarbejdere, som vil gøre deres yderste for at yde den helt rette service for dig og dine beboere – helt uden at du behøver at bekymre dig. Dahlin Ejendomsservice ApS har mere end fyrre års erfaringen inden for ejendomsservice og viceværts tjenester, og forestår gerne alle opgaver lige fra trappevask og vindues polering til snerydning og vedligeholdelse af fælles arealer i din bolig forening.

Dahlin Ejendomsservice ApS sætter en stor ære i at levere et stykke vel udført arbejde, og hjælper med alle former for ejendomsservice i København. Du kan således altid få assistance når det gælder akutte opgaver – for eksempel når der skal ryddes sne eller fældes et træ i gården – eller du kan lave en fast aftale om trappevask eller øvrige vicevært ydelser med Dahlin Ejendomsservice ApS.

Få et godt tilbud på ejendomsservice på dahlin-ejendomsservice.dk