bambus tøj

Mærk bambussokkers fantastiske egenskaber

Mærk bambussokkers fantastiske egenskaber

Er du mand og mangler nogle behagelige sokker til at holde fødderne lugtfrie og tørre? Får du ofte huller i sokkerne? Nogle sokker har også generende sømme. Boody bambussokker er holdbare og virkelig bløde, og du kan holde fødderne lugtfri. Hvis du både går op i bæredygtighed, komfort og holdbarhed, er Boody bambussokker et perfekt valg. Se https://www.boody.dk/collections/herre-sokker.

Hvad er bambussokker?

Bambussokker er lavet fra en blanding af økologisk bambusgarn og spandex. Bambus og spandex er rigtige gode som tekstiler, og derfor er de et rigtig fint alternativ til de sædvanlige bomulds- og polyestersokker.
Men hvorfor vælge bambussokker? De er mere holdbare, er naturligt antibakterielle, har bedre svedtransporterende egenskaber og er flotte. Dermed er de mere egnede til en lang arbejdsdag eller til at træne i. 
Er de mere miljørigtige?
Ja, de har en meget bæredygtig dyrkningspraksis.

Bambusgarnet har nogle fordele i forhold til bomuld og polyester, da bambus vokser meget hurtigt. De kan blive op til 35 meter høje. Da bambus kun har behov for 1/40 vand af den mængde, som bomuld skal have, giver bambus meget mindre vandspild. 

Sokker til arbejde og sport

Boody henvender sig både til forretningsmanden, der skal bruge klassiske herrestrømper, men også til dig, der skal træne, og du kan bruge dem i sneakers og støvler. Sokkerne er enkle og minimalistiske, så de kan bruges i alle situationer. Deres pasform er lavet til at sidde komfortabelt og tæt om foden. Bambusmaterialet er slidstærkt, og strømperne vil holde pasform i lang tid.  

Boody har valgt kun at lave basics til hverdagen, da de ønsker at have fokus på det minimalistiske, alsidige og skønheden i det enkle. Det er vigtigt, at din hverdagsgarderobe er af høj kvalitet og smelter sammen med dine behov. Samtidigt er alt Boodys tøj lavet af økologisk dyrket bambus og passer både på planeten og de ansatte.