kia ringsted

Ny bil? Tjek udvalget af Kia i Ringsted

Ny bil? Tjek udvalget af Kia i Ringsted

advertorial

Er du på jagt efter en ny bil – for eksempel en Kia i Ringsted – er det ofte en god ide at starte søgningen på nettet og få et overblik over det store udvalg af både nye og brugte biler fra Kia, der er til salg i området. 

Kia, som er Koreas mest erfarne bilproducent, khar efterhånden en lang historie i Europa. I dag ligger producentens europæiske hovedkvarter i Frankfurt i Tyskland, hvorfra de har eget interne designteam, som udvikler interiør og eksteriør til europæiske biler. Der produceres også en lang række modeller på Kias fabrik i Žilina, som ligger i det østeuropæiskse land Slovakiet.

Kia er en af de billigere biler på markedet, da de producerers til at segment, der ønsker kvalitets biler til skarpe priser.

Fede biler til skarpe priser

Der er en del forskellige bilforhandlere – både af nye og brugte biler – i og omkring byen Ringsted. Derfor er der mange at vælge i mellem og det kan være en god ide at lave research, inden man vælger, hvem der skal levere den bil, man er på jagt efter. 

Det handler ikke kun om pris, men også mulighed for at få ekstraudstyr eller andet tilbehør med – og selvfølgelig om man har et godt forhold og finder forhandleren tillidsvækkende og troværdig. 

Der er efterhånden mange danskere, der kører rundt i biler fra Asien og fælles for de asiatiske biler er, at de ofte kan forhandles til en lavere og skarpere pris end for eksempel biler fra Europa eller USA, hvor materialer såvel som lønninger til ansatte er en del dyrere. Det slår ofte ud i prisen. 

Den lave pris er dog ikke lig med lav kvalitet og der er mange danskere, der kan skrive under på, at biler fra for eksempel en producent som Kia er høj kvalitet, som virker