tidsregistrering

Øg virksomhedens resourcer med effektiv tidsregistrering

Øg virksomhedens resourcer med effektiv tidsregistrering

Tid er penge. Det er der et kendt ordsprog, der nævner, og det gælder især for virksomheder. I Danmark er en af de helt store omkostninger lønninger, så det gælder om at udnytte sine medarbejdere optimalt.

Med optimalt betyder ikke at man skal udnytte sine medarbejdere og være en slavepisker men at der f.eks. ikke er tidsrum, hvor medarbejderne ikke har noget at lave pga. dårlig planlægning. Med tidsregistrering har du en mulighed for nemmere at kunne registere dine medarbejder i forhold til de opgaver der er i virksomheden.

Sig ja eller nej til opgaver

Hvis du er en ordrebaseret virksomhed er det vigtigt at du har et godt overblik over de resourcer der er i firmaet. Både her og nu men også fremover. Med tidsregistrering kan du nemmere planlægge og sige ja eller nej til nye opgaver.

Du kan se hvilke medarbejdere der er til rådighed, hvornår de er på ferie og lige så vigtigt hvorlang tid de bruger på en opgave. Det giver dig mulighed for at finde ud af om de reelt tjener penge til firmaet. Du har også mulighed for at bytte om på opgaverne eller tilføje flere resourcer hvis det er nødvendigt.

Det er også muligt at kunne vurdere om det er nødvendigt at ansætte nye medarbejdere, hvis det viser sig at der ikke er resourcer nok i forhold til hvad tidsregisteringen viser.

Med tidsregistrering har du også mulighed for at føre statistik med hvor lang tid en opgave tager og om du tjener penge på opgaven. Det giver dig en god viden til hvad du fremover skal tage for en lignende opgave.

Du kan også bruge tidsregistrering til at finde ud af om dine medarbejdere reelt arbejder i de timer, som de bliver betalt for. Du kan også bruge systemet i stedet for at dine medarbejdere registrer sig manuelt.