nanna ditzel

Organiske former og klare farver

Organiske former og klare farver

Stole, sofaer, borde, børnemøbler og alt ind i mellem – Nanna Ditzel design favner bredt, og hun er ikke bange for at afprøve farver og former. De organiske kvalitetsmøbler i lækkert træ eller sprøjtelakerede, klare farver lyser op i ethvert hjem, i ethvert rum. 

Ingen skarpe hjørner

Uanset om møblet er til stuen, entreen eller børneværelset finder du ingen skarpe hjørner på de elskede designs fra Nanna Ditzel. Karakteristisk for Nanna Ditzel design er de rundede hjørner og halvrunde buer. Kendte lænestole med måneformede ryglæn eller buede spisebordsstole med luftige riller. Selv de kantede skriveborde eller moderne entrébænke kan ikke lade være med at bøje hjørnerne ind eller ud. 

Du mærker tydeligt, hvordan Nanna Ditzel design leger med former og farver, og hverken svungne linjer eller sprælske farver er off-limit. Børn elsker de farverige og buede møbler, og voksne kan ikke overse det gennemtænkte og smukke design. Du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten for at få anderledes og farverige møbler til hjemmet. Leg med – og skab dit eget designunivers i hjemmet. 

Komplet udvalg

Du behøver ikke synes om hverken farver eller utraditionelle former for at finde dine møbler blandt det store udvalg af Nanna Ditzel kreationer. De mere klassiske møbler i afdæmpede farver findes skam også, og matcher fint de mere ekstravagante eller anderledes designs. Sammensæt din helt egen indretning med Nanna Ditzel møbler – eller krydr med få objekter i stuen eller på børneværelset. 

Nanna Ditzel møblerer alle rum med møbler og tilbehør: Kom indenfor og hæng din jakke på den elegante stumtjener i naturtræ eller smukke farver. Sæt tasken på den praktiske Joy bænk. Læn dig tilbage i en funky Dennie lænestol, eller tag en lur på den komfortable Mondial sofa. Lad børnene hygge sig med farverige Trisser og læg den lille til at sove i en smuk Lulu vugge.