Maler

Skal en maler bestilles langvejs fra?

Skal en maler bestilles langvejs fra?

Du har måske læst en anden relateret artikel om emnet med maleren, hvori det specifikt fremgår, hvordan du kan finde frem til en maler nær dig.

Det handlede blandt andet om, hvordan du ved hjælp af hurtige søgninger på nettet kunne få vist en oversigt over de malerfirmaer, der var i nærheden af dig, samt, at hvis du tillod lokalitets-visning, så fik du en oversigt over, hvor tæt de var på dig.

Formentlig var det også muligt at kunne se hjemmesider over de bestemte fremviste malere, som der blev fremhævet.

Næppe har en Maler selv gået ind og bedt søgemaskinerne om at vise dem på denne fine måde, for søgemaskinerne henter ofte disse informationer via andre kilder, hvor malerfirmaerne er blevet nødt til at registrere sig.

Malerne ønsker jo at være de eneste, som kunderne finder frem til over søgninger, så de ønsker nok ikke, at andre firmaer bliver hevet frem på nettet, men det er en god service for kunden, da det er en objektiv måde at finde frem til forskellige malerfirmaer på.

Vores gæt er, at denne kortoversigt kun fremviste malere i et nærområde på maks et par kilometer afhængigt af, om du boede ude på landet eller inde i et tætbefolket område.

Men hvad nu hvis, du fik fremvist en oversigt over alle malerfirmaer i hele landet?

Så ville det nok være svært at vælge en maler, for selvom intuitionen siger, at flere valg burde give flere muligheder og lyst til at vælge, så er det statistisk sandt, at der er flere handlingsmuligheder, men for mange valg kan gøre os handlingslammede.

Selvom der måske findes en maler i den modsatte ende af landet i forhold til dig, der måske er den bedst bedømte af andre kunder, kan det være for bøvlet for ham at transportere sig så langt for at arbejde.

Men måske er du så heldig, at der findes et godt firma, der er nationalt, med mange malere tilknyttet, som også har en afdeling nær dig.

Det firma er nok bedst at vælge.