TM Racing

TM Racing: Når kun det bedste er godt nok

TM Racing: Når kun det bedste er godt nok

Langt de bedste idéer opstår af en passion for enten at løse et problem eller for at gøre sig gældende med noget på markedet, som man mener, man kan gøre bedre eller anderledes end andre.

Sådan forholder det sig også, når man har at gøre med TM Racing.

Dette brand og mærke så dagens lys i midten af 1970’erne, da to venner ville gøre sig bemærket på området med motorløb med videre, hvor de både ville skabe de kværner, der skulle bruges, samt det udstyr man benytter dertil.

Så var det sagt, og sådan blev det med hårdt slid og gåpåmod, at man nu om dage kan købe TM Racing- udstyr og -køretøjer i Danmark også, og det er dem, man skal vælge, når man virkelig vil være noget ved racerløbet.

Det er morsomt at tænke på, at mange mennesker blandet produkter sammen, hvis de skal skabe noget, fordi de enten vil gøre det billigt eller ikke har forstand på, hvordan man gør det korrekt.

Så man ender med en masse komponenter, der måske hører til det give slutprodukt, man leder efter, men som sådan ikke er lavet til at passe sammen.

Hvis du i så fald virkelig vil være noget ved motorsporten, så bør TM Racing pryde alt det, som du begår dig med.

Det er alt lige fra det beskyttelsesudstyr, du har på, til det køretøj, du har under dig og mellem benene og helt frem til, hvordan dit værksted er prydet.

Måske tænker du, at det kan blive dyrt i længden, men det er faktisk kun i det korte løb, for hvis du udmærker dig og kan køre med nogle mærker, der tydeligvis er ringere, så kan du måske blive sponsoreret af TM Racing senere i din karriere, så du kan være sikker på at køre under de bedste forhold – hver gang.