gulvafslibning holbæk

Vælg en professionel gulvafslibning i Holbæk

Vælg en professionel gulvafslibning i Holbæk

Leder du efter en måde, hvorpå du kan friske dine slidte trægulve op – og er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en gulvafslibning eller en afhøvling? Så kan du altid prøve selv at foretage en vurdering til at begynde med.

Overfladisk slid og skæmmende pletter fjernes let ved en gulvafslibning

Hvis dit trægulv ellers er sundt og intakt, og ikke har fået grimme buler (for eksempel fra en vandskade) eller skrammer, som stikker dybere end en millimeter eller to, kan du som hovedregel sagtens nøjes med en gulvafslibning. De fleste gulve kan tåle en gulvafslibning – i modsætning til en afhøvling, hvor der fjernes en langt større del af gulvets overflade. Ved en gulvafslibning slibes træværkets overflade med sandpapir, som er monteret på en slibemaskine.

Der ryger sjældent mere end 1 millimeter – i nogle tilfælde kan det være nødvendigt at fjerne op til to. Dette kan en dygtig gulvsliber hjælpe dig med at vurdere. Hvis du vælger at alliere dig med et professionel gulvfirma, vil du være sikret, at der ikke slibes mere af trægulvets overflade, end der absolut er behov for. På den måde vil træværket kunne tåle flere behandlinger i fremtiden – og du vil kunne have glæde af dit trægulv i mange flere år.

Hvorfor bør jeg vælge professionel gulvafslibning?

Hvis du vælger at anvende en professionel gulvmand til opgaven med afslibning af trægulv, vil dit gulv få den absolut grundigste behandling. En faglært gulvsliber vil kunne nå helt ind i krogene og langs panelerne, og du kan være sikker på, at kun det bedste og mest professionelle udstyr anvendes.

Efter selve afslibningen, hvor træværkets overflade bliver befriet fra spor af slid samt grimme splinter og skrammer, vil gulvet blive finpudset ved en såkaldt letslibning, inden det modtager den beskyttende efterbehandling.

Kontakt Gulvkanonen.dk og få et tilbud på en billig gulvafslibning.