vielsesringe

Vielsesringe - sådan finder I det perfekte sæt

Vielsesringe - sådan finder I det perfekte sæt

En vielsesring er noget helt specielt – både for bruden og for gommen. Det er det fysiske symbol på, at I er gift og også en af de måder, hvorpå I kan vise jeres kærlighed til hinanden.

Men hvilken type vielsesring skal I vælge? Skal de være ens? Eller forskellige? Læs med i denne guide og få gode råd til at købe vielsesringe. 

5 gode råd til køb af vielsesring

En vielsesring er et once-in-a-lifetime køb. Derfor skal købet også overvejes grundigt. Specielt fordi I skal bære ringene hver eneste dag. 

Stil jer selv nogle af de følgende spørgsmål. Så bliver I klogere på, hvordan I udvælger de helt perfekte vielsesringe. 

1. Sølv eller guld? Det er meget forskelligt, hvad man bedst kan lide. Det kan også være materialer som hvidguld eller en vielsesring med flere materialer, I falder for. 

2. Ens eller forskellige? Mange vælger helt ens ringe. Mens andre vælger, at de skal være forskellige. Kvindens kan f.eks. være mere smal og måske med en flot sten et sted i ringen. 

3. Rustikke eller fine? Hvad kan I bedst lide? Skal ringene være meget smalle og enkle eller meget brede og markante?

4. Budget? Hvad må jeres ringe koste? Et bryllup kan være dyrt at holde, og derfor er det en god idé at sætte et budget for jeres køb af vielsesringe. 

5. Oplevelse eller godt køb? Skal det være en romantisk oplevelse at besøge en guldsmed og købe jeres ringe? Måske nyde et glas champagne? Eller drømmer I bare om at gøre et godt køb? Så kan det være en god idé at vende blikket online. 

Sådan finder I inspiration til ringene

Det er utrolig svært at vælge de ringe, som I skal gå med resten af livet. Derfor er det også vigtigt at se på flere muligheder. Online findes der et utrolig bredt udvalg, som I kan få meget inspiration fra.