Vinduespolering

Vinduespolering i Næstved

Vinduespolering i Næstved

advertorial

Når det er vinter, og det er mørkt udenfor, kan man let glemme at pudse vinduerne. Men så snart solen titter frem, ser man hvor snavsede vinduerne er. Derfor er det almindeligt, at man pudser vinduerne om foråret. Men det anbefales, at man pudser vinduerne mere end en gang om året.

Hvor ofte skal jeg pudse vinduer?

Hvor ofte du bør pudse vinduerne, afhænger af hvor du bor. Hvis dine vinduer udsættes for meget regn, eller du bor ved en trafikkeret vej eller ved havet, er det nødvendigt at pudse vinduerne ofte. Det anbefales at man pudser vinduerne udvendigt hver anden måned og indvendigt to gange om året.

Hvad behøver jeg for vinduespolering?

For et godt resultat har du brug for følgende:

  • En svamp eller karklud
  • En vinduesskraber
  • En spand med lunkent vand
  • Nogle dråber opvaskemiddel
  • En tør klud som ikke fnuller

Køb en vinduesskraber af høj kvalitet, for at opnå et godt resultat. Her skal du ikke spare, for med en dårlig vinduesskaber bliver vinduespudsning besværligt. Desuden holder en kvalitetsskraber meget længere end en budgetskraber, blandt andet fordi man kan skifte gummiet. Opbevar gerne skraberen i en plastikpose, så holder gummiet længere.

Selvfølgelig kan de fleste pudse vinduer selv. Men det findes en del gode grunde til at hyre en professionel vinduespudser. For det første er en vinduespudser hen ved fire gange hurtigere end en amatør. Det betyder, at det ofte ikke er så dyrt som man kunne tro. Og det bliver billigere, om man er flere i nabolaget, som går sammen om at købe vinduespolering ved den samme pudser. For det andet får man et bedre resultat, hvis man lader en fagmand gøre arbejdet. En professionel vinduespudser har det helt rigtige grej, det rette pudsemiddel og den rette teknik. Derfor bliver resultatet bedre. Og sidst risikerer du at falde ned af stigen og komme galt afsted. En professionel er vant til at arbejde på stige.

image

Vinduespolering i Næstved

Leder du efter vinduespolering i Næstved? JH Rengøring tilbyder effektive vinduespoleringer i Næstved til private og i erhverv.